Skip to main content
  • Badkamer meubel op maat
    Custom Wood

    Badkamer

    op maat

Badkamermeubelen op maat

Bij Custom Wood realiseren we op maat gemaakte badkamers die perfect passen bij uw stijl, behoeften en ruimte. Met onze expertise sinds 2010 bieden we een uitgebreid assortiment hoogwaardige materialen en ontwerpopties om uw droom badkamer te creëren. Van badmeubels tot opbergoplossingen, elk element wordt met zorg vervaardigd in onze eigen werkplaats. We werken intensief met u samen, van concept tot voltooiing, om ervoor te zorgen dat uw badkamer perfect aansluit op uw wensen en levensstijl.

Onze focus ligt op functionaliteit, esthetiek en duurzaamheid, waarbij we streven naar een naadloze integratie van design en gebruiksgemak. Ervaar het comfort en de luxe van een op maat gemaakte badkamer van Custom Wood, waar kwaliteit en vakmanschap samenkomen voor een tijdloze en functionele ruimte.

Kies voor kwaliteit, esthetiek en functionaliteit met Custom Wood, waar we met passie en precisie uw droominterieur realiseren. Neem vandaag nog contact met ons op voor een op maat gemaakte ervaring.
Of bezoek onze webshop http://www.customwoodwebshop.be waar een zeer kleine greep uit ons brede assortiment te bestellen is. maar voor maatwerk neem dan contact met ons op of kom langs in Achel

Custom Wood is gespecialiseerd in maatwerk aan een betaalbare prijs. Persoonlijke service staat bij ons hoog in het vaandel. Bezoek snel onze showroom.


Interieur en stijladvies

Voor zowel particuliere als ook zakelijke klanten hebben wij al vele mooie meubels mogen maken en wij verheugen ons erop om ook uw wensen te mogen omzetten in een mooi meubel.

In onze winkel / showroom te Hamont-Achel bent u van harte welkom om uw wensen samen te bespreken en verder uit te werken.

Samen met u kunnen wij uw wensen vrijblijvend omzetten in een schets zodat u al een zicht krijgt hoe uw meubel eruit kan komen te zien, vanuit deze schets maken wij in onze eigen schrijnwerkerij uw meubelsprecies zoals u dat wenst.

Persoonlijk advies op maat?