Skip to main content
  • Custom Wood

    Keuken

    op maat

Keuken op maat

Wanneer u op zoek bent naar een partner voor het maken van een keuken op maat, bent u bij ons bedrijf in houtbewerking aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat uw keuken meubelen perfect in harmonie zijn met de beschikbare ruimte. Alles wordt op maat gemaakt en zal tot in de kleinste details worden afgewerkt voor een ideaal eindresultaat. Zo hebben wij al heel wat projecten tot een goed einde gebracht. Elk meubel is uniek, zo zal ook uw interieur op maat gemaakt worden, geheel volgens uw eigen wensen en plannen.

Custom Wood is gespecialiseerd in maatwerk aan een betaalbare prijs. Persoonlijke service staat bij ons hoog in het vaandel. Bezoek snel onze showroom.


Keuken naar uw smaak gemaakt

Laat uw keuken tot leven komen met onze op maat gemaakte houten keukens. Onze vakmensen combineren hoogwaardige houtsoorten met ambachtelijk vakmanschap, resulterend in unieke keukenontwerpen.

De binnen kasten worden gemaakt van gelamineerd hout gecombineerd met deuren, plinten, zijwanden etc. in massief hout.

Ook een buitenkeuken bestaat zeker tot de mogelijkheden eventueel met een ingebouwde BBQ green egg.

In onze winkel / showroom te Hamont-Achel bent u van harte welkom om uw wensen samen te bespreken en verder uit te werken.

Samen met u kunnen wij uw wensen vrijblijvend omzetten in een schets zodat u al een zicht krijgt hoe uw droom keuken eruit kan komen te zien, vanuit deze schets maken wij in onze eigen schrijnwerkerij uw keuken precies zoals u dat wenst.