Skip to main content
  • Custom Wood

    Loungebanken

    op maat

Custom Wood is gespecialiseerd in maatwerk aan een betaalbare prijs. Persoonlijke service staat bij ons hoog in het vaandel. Bezoek snel onze showroom.


Loungebanken op maat

Ontspan in stijl met een op maat gemaakte loungebank van Custom Wood.

Ontvang uw droom loungebank op maat, compleet met op maat gemaakte kussens. Custom Wood biedt vakmanschap en flexibiliteit om uw ideale zitruimte te creëren. Met onze expertise sinds 2010 realiseren we loungebanken die perfect passen bij uw wensen en ruimte. Van steigerhout tot andere hoogwaardige materialen, elk detail wordt met zorg vervaardigd in onze eigen werkplaats.

Onze op maat gemaakte kussens bieden comfort en stijl, afgestemd op uw bank en persoonlijke voorkeuren. Geniet van een unieke loungesfeer, met duurzaamheid en kwaliteit die onze loungebanken onderscheiden. Ervaar maatwerk op zijn best met Custom Wood.

All weather kussens

Custom Wood biedt All Weather kussens in verschillende kleuren en maten, perfect passend bij uw loungebank.

Onze kussens zijn ontworpen om bestand te zijn tegen alle weersomstandigheden, terwijl ze comfort en stijl bieden aan uw buitenruimte. Kies uit een scala aan kleuropties om uw bank aan te vullen en personaliseer de afmetingen voor een perfecte pasvorm. Met hoogwaardige materialen en vakmanschap zorgen onze All Weather kussens voor een duurzame en aantrekkelijke loungesfeer, het hele jaar door.

Hebt u nog vragen? Wilt u meer informatie? Of brengt u graag een bezoek aan onze showroom om samen uw loungebank samen te stellen aarzel dan niet en neem vandaag nog contact op voor de bespreking van uw wensen en plannen. Wij zijn steeds bereikbaar via telefoon, mail of het contactformulier op de contactpagina.

Welkom in onze showroom

  • Custom Wood

  • St. Odilialaan 61
  • 3930 Hamont-Achel
  • België