Skip to main content
  • Custom Wood

    Woonkamer

    op maat

Maatwerk interieur

Wanneer u op zoek bent naar een partner voor het maken van een interieur op maat, bent u bij ons bedrijf in houtbewerking aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat uw interieur perfect in harmonie is met de beschikbare ruimte. Alle meubelen worden op maat gemaakt en zullen tot in de kleinste details worden afgewerkt voor een ideaal eindresultaat. Zo hebben wij al heel wat projecten tot een goed einde gebracht. Elk meubel is uniek, zo zal ook uw interieur op maat gemaakt worden, geheel volgens uw eigen wensen en plannen.

Custom Wood is gespecialiseerd in maatwerk aan een betaalbare prijs. Persoonlijke service staat bij ons hoog in het vaandel. Bezoek snel onze showroom.


Interieur en stijladvies

Voor zowel particuliere als ook zakelijke klanten hebben wij al vele mooie meubels mogen maken en wij verheugen ons erop om ook uw wensen te mogen omzetten in een mooi meubel.

In onze winkel / showroom te Hamont-Achel bent u van harte welkom om uw wensen samen te bespreken en verder uit te werken.

Samen met u kunnen wij uw wensen vrijblijvend omzetten in een schets zodat u al een zicht krijgt hoe uw meubel eruit kan komen te zien, vanuit deze schets maken wij in onze eigen schrijnwerkerij uw meubelsprecies zoals u dat wenst.