Skip to main content
  • Tuinhuis op maat gemaakt
    Custom Wood

    Overkapping en tuinhuis

    op maat

Overkapping en tuinhuis op maat

Wanneer u op zoek bent naar een partner voor het maken van een terrasoverkapping op maat, bent u bij Custom Wood specialist in houtbewerking aan het juiste adres. Transformeer uw buitenruimte met onze op maat gemaakte overkappingen en tuinhuizen. Elk project weerspiegelt vakmanschap en zorgvuldig ontwerp, aangepast aan uw wensen en behoeften. Onze creaties combineren functionaliteit met esthetiek, waardoor een duurzame en aantrekkelijke buitenomgeving ontstaat. Van beschutte zitgedeelten tot opslagoplossingen, wij leveren maatwerk dat naadloos integreert met uw levensstijl en tuinontwerp

Custom Wood is gespecialiseerd in maatwerk aan een betaalbare prijs. Persoonlijke service staat bij ons hoog in het vaandel. Bezoek snel onze showroom.


Tot laatste moment maatwerk

Onze overkappingen en tuinhuizen worden ter plaatse met zorg en precisie vervaardigd, zonder gebruik van prefab elementen. Elk detail wordt ter plaatse op maat gemaakt, resulterend in unieke structuren die naadloos integreren in uw buitenruimte. Maatwerk staat centraal, waardoor het zelfs mogelijk is om tijdens de bouw uw wensen (indien mogelijk ) nog aan te passen .

In onze winkel / showroom te Hamont-Achel bent u van harte welkom om uw wensen samen te bespreken en verder uit te werken.

Samen met u kunnen wij uw wensen vrijblijvend omzetten in een schets zodat u al een zicht krijgt hoe uw overkapping en/of tuinhuis eruit kan komen te zien.