Skip to main content
  • Custom Wood

    Poort

    op maat

Poort op maat

Transformeer uw entree met een op maat gemaakte poort van Custom Wood. Met aandacht voor uw stijl en functionaliteit, gebruiken we hoogwaardig materiaal zoals 1e klasse Douglas hout. Van klassiek tot modern, onze poorten worden professioneel vervaardigd en geleverd met stevige scharnieren voor duurzaamheid. Van ontwerp tot eindproduct werken we nauw met u samen, waarbij uw ideeën en voorkeuren centraal staan. Onze eigen werkplaats zorgt voor een professionele omzetting van uw ideeën naar een duurzame, fraai afgewerkte poort. Kies voor een unieke uitstraling, stevige constructie en een eerlijke prijs. Neem contact met ons op voor een poort die perfect past bij uw stijl en behoeftenen ontvang uw gepersonaliseerde poortoplossing.

Custom Wood is gespecialiseerd in maatwerk aan een betaalbare prijs. Persoonlijke service staat bij ons hoog in het vaandel. Bezoek snel onze showroom.


Toegankelijk maatwerk

Bij Custom Wood heeft u de keuze uit diverse (verstelbare) scharnieren voor uw op maat gemaakte poort, inclusief opties met of zonder slot. Ontdek onze mogelijkheden voor een functionele en beveiligde toegangspoort die past bij uw voorkeuren

In onze winkel / showroom te Hamont-Achel bent u van harte welkom om uw wensen samen te bespreken en verder uit te werken.

Samen met u kunnen wij uw wensen vrijblijvend omzetten in een schets zodat u al een zicht krijgt hoe uw poort eruit kan komen te zien, vanuit deze schets maken wij in onze eigen schrijnwerkerij uw poort op maat precies zoals u dat wenst.