Skip to main content
  • Custom Wood

    Showroom

    Interieur en advies op maat

Custom Wood is gespecialiseerd in maatwerk aan een betaalbare prijs. Persoonlijke service staat bij ons hoog in het vaandel. Bezoek snel onze showroom.


Interieur en stijladvies

Voor zowel particuliere als ook zakelijke klanten hebben wij al vele mooie meubels mogen maken en wij verheugen ons erop om ook uw wensen te mogen omzetten in een mooi meubel.

In onze winkel / showroom te Hamont-Achel bent u van harte welkom om uw wensen samen te bespreken en verder uit te werken.

Samen met u kunnen wij uw wensen vrijblijvend omzetten in een schets zodat u al een zicht krijgt hoe uw meubel eruit kan komen te zien, vanuit deze schets maken wij in onze eigen schrijnwerkerij uw meubelsprecies zoals u dat wenst.

Decoratie & cadeau artikelen

Daarnaast hebben wij in onze winkel ook de leukste en mooiste decoratie & cadeauartikelen. Zo kunt u bij ons terecht voor bijvoorbeeld lampen, kaarsenhouders, onderzetters en veel meer brocante woonaccessoires om uw interieur een unieke en persoonlijke stijl te geven.
Showroom

Hebt u nog vragen? Wilt u meer informatie? Of brengt u graag een bezoek aan onze showroom voor interieur- en stijladvies? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact op voor de bespreking van uw wensen en plannen. Wij zijn steeds bereikbaar via telefoon, mail of het contactformulier op de contactpagina.

Welkom in onze showroom

  • Custom Wood

  • St. Odilialaan 61
  • 3930 Hamont-Achel
  • België