Skip to main content
  • Custom Wood

    Slaapkamer

    op maat

Slaapkamer op maat

Transformeer uw slaapkamer met onze op maat gemaakte meubelen, waar vakmanschap en functionaliteit samenkomen. Wij ontwerpen en vervaardigen unieke bedden, kasten, en nachtkastjes die perfect passen bij uw stijl en ruimte. Elk stuk wordt zorgvuldig op maat gemaakt, met aandacht voor details zoals materiaalkeuze en ergonomie. Van tijdloos tot eigentijds, onze maatwerkoplossingen belichamen uw persoonlijke smaak, terwijl ze een rustgevende en functionele sfeer in uw slaapkamer creëren. Ervaar het comfort en de esthetiek van een slaapkamer die op maat is ontworpen voor uw unieke behoeften

Custom Wood is gespecialiseerd in maatwerk aan een betaalbare prijs. Persoonlijke service staat bij ons hoog in het vaandel. Bezoek snel onze showroom.


Uw wensen omgezet in mooie meubels

Ontdek een overvloed aan mogelijkheden voor uw slaapkamer bij ons. Onze op maat gemaakte bedden bieden diverse stijlen, van minimalistisch tot weelderig, met keuze uit materialen en afwerkingen die passen bij uw esthetiek. Voor kledingkasten zijn er grenzeloze ontwerpen, van ruime inloopkasten tot compacte ingebouwde opslagoplossingen. Personaliseer elk aspect, van de indeling tot de handgrepen. Kies uit een rijk palet aan hoogwaardige materialen, waaronder houtsoorten en moderne afwerkingen. We streven ernaar om uw visie tot leven te brengen, waarbij functionaliteit en schoonheid hand in hand gaan. Creëer uw droomslaapkamer met onze veelzijdige mogelijkheden

In onze winkel / showroom te Hamont-Achel bent u van harte welkom om uw wensen samen te bespreken en verder uit te werken.

Samen met u kunnen wij uw wensen vrijblijvend omzetten in een schets zodat u al een zicht krijgt hoe uw bed of kast van hout eruit kan komen te zien, vanuit deze schets maken wij in onze eigen schrijnwerkerij uw meubels precies zoals u dat wenst.