Skip to main content
  • Custom Wood

    Welkom

    Interieur en advies op maat

Custom Wood is uw expert voor op maat gemaakte meubelen.

Verlangt u naar een nieuwe kast die naadloos in uw interieur past? Droomt u van een keuken, badkamer of slaapkamer die volledig is afgestemd op de beschikbare ruimte?

Aarzel niet, want met Custom Wood heeft u de ideale partner gevonden. Ons bedrijf in Hamont-Achel staat garant voor vakmanschap en maatwerk, en we zijn dé oplossing voor uw gepersonaliseerde interieurbehoeften. Of het nu gaat om unieke meubelstukken, functionele opslagoplossingen of volledige ruimteaanpassingen, wij werken intensief met u samen om uw visie tot leven te brengen.


Ontwerp samen met ons
Made in Belgium
Bezoek onze winkel

Kies voor kwaliteit, esthetiek en functionaliteit met Custom Wood, waar we met passie en precisie uw droominterieur realiseren. Neem vandaag nog contact met ons op voor een op maat gemaakte ervaring.
Of bezoek onze webshop http://www.customwoodwebshop.be waar een zeer kleine greep uit ons brede assortiment te bestellen is. maar voor maatwerk neem dan contact met ons op of kom langs in Achel

Maatwerk

Custom Wood is uw expert voor op maat gemaakte meubelen tegen betaalbare prijzen. Wij hechten grote waarde aan persoonlijke service en putten uit jarenlange ervaring sinds 2010.

Onze expertise ligt in het creëren van meubelen van zowel nieuw als gebruikt hout, met een uitgebreid assortiment voor zowel binnen als buiten.Van concept tot eindproduct werken wij nauw samen met u om uw gewenste meubel of project te realiseren. In onze eigen werkplaats wordt uw idee met vakmanschap omgezet in een fraai, solide en duurzaam meubel.

Onze meubelen onderscheiden zich door een prachtige afwerking en hoogwaardige kwaliteit, dit alles tegen eerlijke prijzen. Hiermee onderscheiden wij ons in de markt en bieden wij een unieke meerwaarde ten opzichte van onze concurrenten.

Jarenlange ervaring

Na vele jaren ervaring in de sector hebben we in 2010 besloten ons professionele bedrijf, Custom Wood, in Hamont-Achel te starten.

Al onze creaties worden vervaardigd in ons eigen atelier, volledig afgestemd op de wensen en verwachtingen van onze klanten. Flexibele en transparante klantenservice staat bij ons hoog in het vaandel, en we hechten veel belang aan goede communicatie voor een perfect eindresultaat.

We denken actief mee over ontwerpen en zetten ons in om uw ideeën werkelijkheid te maken. Deze klantgerichte aanpak heeft door de jaren heen geleid tot talloze tevreden klanten, zowel particulieren voor op maat gemaakte interieurs als bedrijven. Voor zakelijke inrichtingen van uw onderneming kunt u bij ons terecht

We begonnen ons bedrijf in 2010.
We doen waar we goed in zijn,
maatwerk meubelen en interieurs ontwerpen en realiseren.

Kom gerust langs voor een vrijblijvend gepersonaliseerd ontwerp dat perfect aansluit op uw wensen en behoeften of neem contact met ons op